Jsme zde pro vás již 18 let

Executive Chef / Šéfkuchař resortu - UKONČENO

Zastupujeme společnost z oboru zábavního průmyslu a sportovního vyžití ve významném turistickém centru

Název konkurzu

Executive Chef / Šéfkuchař resortu - UKONČENO

Číslo konkurzu

736

Pracoviště

Pardubický kraj, okres Ústí nad Orlicí

Hlavní úkoly

Odpovídá za řádný a optimální průběh práce v kuchyních, hotelu (4*), penzionech a restauračním úseku 5-ti chatových objektů, zajišťuje vysokou kvalitu a atraktivnost všech vydávaných pokrmů, spolupracuje při vytváření standardů a norem, dohlíží nad jejich dodržováním, spolupracuje s F & B Managerem pří nastavení ekonomických cílů a jejich plnění, odpovídá za vytváření jídelního lístku a bufetů (včetně coffee breaks), účastní se na cenotvorbě, monitoruje a optimalizuje objednávky, podílí se na tvorbě a dodržování kalkulací, motivuje podřízené při praktických činnostech, školí tým kuchyně.

Očekáváme

  • vyučení v oboru kuchař
  • aktivní znalost AJ anebo NJ
  • min. 2 roky praxe na pozici šéfkuchaře nebo zástupce šéfkuchaře v a-la-carte restauraci
  • zkušenosti s pořádáním banketů - výhoda
  • znalost odpovídajících legislativních předpisů EU, zkušenost s implementací norem HACCP
  • zkušenost s vedením kolektivu
  • znalost práce na PC (MS Office, word, excel), práce se softwarem skladového hospodářství
  • prokazatelné reference
  • přivítáme, pokud zašlete foto

Nabízíme

  • pracovní poměr na dobu neurčitou
  • nástup ihned, dle dohody
  • nástupní hrubou mzdu 70.000 Kč + 20% roční prémie
  • zaměstnanecké benefity
  • osobní a profesní růst
  • zajímavé projekty
  • možnost ubytování včetně rodiny, možnost zaměstnání partnera/partnerky
  • zajímavou, kreativní a samostatnou pracovní příležitost v dynamicky se rozvíjející společnosti

Další informace

Centrální příjem přihlášek na: anex@anexperson.cz

Pokud Vás nebudeme kontaktovat do 3 týdnů od přijetí Vašeho životopisu, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči!

Executive Chef / Šéfkuchař resortu - UKONČENO

Náš newsletter