Executive Chef / Šéfkuchař resortu - UKONČENO
Zastupujeme společnost z oboru zábavního průmyslu a sportovního vyžití ve významném turistickém centru
Název konkurzu
Číslo konkurzu
Pracoviště
Pardubický kraj, okres Ústí nad Orlicí
Hlavní úkoly
Odpovídá za řádný a optimální průběh práce v kuchyních, hotelu (4*), penzionech a restauračním úseku 5-ti chatových objektů, zajišťuje vysokou kvalitu a atraktivnost všech vydávaných pokrmů, spolupracuje při vytváření standardů a norem, dohlíží nad jejich dodržováním, spolupracuje s F & B Managerem pří nastavení ekonomických cílů a jejich plnění, odpovídá za vytváření jídelního lístku a bufetů (včetně coffee breaks), účastní se na cenotvorbě, monitoruje a optimalizuje objednávky, podílí se na tvorbě a dodržování kalkulací, motivuje podřízené při praktických činnostech, školí tým kuchyně.
Očekáváme
- vyučení v oboru kuchař
- aktivní znalost AJ anebo NJ
- min. 2 roky praxe na pozici šéfkuchaře nebo zástupce šéfkuchaře v a-la-carte restauraci
- zkušenosti s pořádáním banketů - výhoda
- znalost odpovídajících legislativních předpisů EU, zkušenost s implementací norem HACCP
- zkušenost s vedením kolektivu
- znalost práce na PC (MS Office, word, excel), práce se softwarem skladového hospodářství
- prokazatelné reference
- přivítáme, pokud zašlete foto
Nabízíme
- pracovní poměr na dobu neurčitou
- nástup ihned, dle dohody
- nástupní hrubou mzdu 70.000 Kč + 20% roční prémie
- zaměstnanecké benefity
- osobní a profesní růst
- zajímavé projekty
- možnost ubytování včetně rodiny, možnost zaměstnání partnera/partnerky
- zajímavou, kreativní a samostatnou pracovní příležitost v dynamicky se rozvíjející společnosti
Reagovat na pozici
Další informace
Centrální příjem přihlášek na: anex@anexperson.cz
Pokud Vás nebudeme kontaktovat do 3 týdnů od přijetí Vašeho životopisu, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému uchazeči!